Iranska oppositionen höll stor manifestation i Paris

AFP-Tiotusentals sympatisörer till exilrörelsen Iranska nationella motståndsrådet NCRI demonstrerade i dag utanför Paris mot den iranska regimen för att stödja den ”tredje vägen” en demokratisk förändring i Iran och krävde att omvärlden kraftigt skärper sanktionerna mot Iran.

Ett hundratal politiker från Europa, Mellanöstern och Nordamerika deltog också i mötet, bland dem USA:s republikanske förre FN-ambassadör John Bolton och Spaniens konservative förre premiärminister José Maria Aznar.

En diplomatisk seger för Iranska oppositionen, skrev AFP i sitt reportage.

– Iranska folket kommer att fortsätta sitt motstånd tills regimen störtas, sa iranska nationella motståndsrådet.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.