Politiska fångar och aktivister i Iran behöver Sveriges otvetydiga stöd

Trots internationella protester mot Sattar Beheshtis död, en iransk bloggare och politisk aktivist som enligt uppgifter miste livet under tortyr i Evin-fängelset i Iran den sjätte november samt krav på en oberoende utredning om fallet har Sverige valt att hålla tyst.

Nu uppmanar Förenade Föreningar för ett Fritt Iran (FFFI) regeringen i ett pressmeddelande på Newsdesk, att Sverige som en aktiv förespråkare för frihet och öppenhet på internet, ansluter sig till internationella samfundets krav på en oberoende utredning av mordet på Sattar Beheshti.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.