35-årsdagen av massakern på 30 000 politiska fångar

Åtala prästerliga regimen för brott mot mänskligheten, folkmord

På randen av 35-årsdagen av massakern på 30 000 politiska fångar hyllar vi dem som gav sina liv för frihet och odlade frön till orubbliga uppror; de är verkligen martyrerna för det iranska folkets demokratiska revolution. Det obefläckade blodet från dessa oskyldiga själar som massakrerades 1988 resonerar idag i det iranska folkets pågående uppror och fortsätter att inspirera och motivera rebelliska ungdomar över generationer.

Under de senaste månaderna har tio tusen tals trotsiga unga män och kvinnor fängslats som oförskräckt utmanat Khameneis regim. Bland dem finns osjälviska och hängivna män och kvinnor som etablerade Motstånds enheterna. De är enade i sin kamp för frihetens, jämlikhetens och avvisandet av förtryck.

.Medan mullorna strävar efter att påtvinga sitt styre kännetecknat av tvång, tyranni och förtryck, längtar den uppståndna generationen i Iran efter frihet och en folkrepublik. Detta är en sak som i slutändan ska segra.