Begravningsceremoni av Kian Pirfalak, en 10 årigt barn

Khamenei begick ytterligare ett brott mot mänskligheten med det brutala mordet. Kian Pirfalak Det oskyldiga 10-åriga barnet mördades av regimens styrkor. Det är en symbol för förtrycket av den iranska nationen och brutaliteten hos mullornas regim, som dödade dussintals människor bara den 15:e och 16:e november.

Kian Pirfalak, en tioårig pojke som han och hans far åkte förbi i en bil, måltavlades av kulsprutorna från brottsvakterna, och Kian blev död direkt, och Kians far, Maysam Pirflek, var också skjuten i vänster sida och skadad i ryggraden på Golestans sjukhus. Han var inlagd på sjukhus och opererades en gång, men han dog också.

Familjen till detta barn tvingades använda is för att bevara kroppen tills begravningen och för att hålla den säker utom räckhåll för nattväktarna, så att de inte skulle överlämna honom till bårhuset.

Kian Pirfalak föddes 2012 i staden ”Izeh” i Khuzestan, vars publicerade videor visar att han älskade att bli pilot och förutom att vara pilot ville han bli en uppfinnare en dag och var även medlem i robot teamet

Vi ”folket i provinsen Lorestan” tar hämnd för Kian Pirfalak, ”föraktlige Khamenei”; Vi lämnar dig inte. Även om det priset ska vara vårt blod. Resa upp människor försvara era barn dödas och beväpna dig. Resa upp människor, Slå tillbaka hur du än kan.