Mitt i Coronavirus-utbrott, chockerande bilder från Iran Visa en ny fenomen: boende under markytan

Mitt i Coronavirus utbrottet i Iran, som hittills har krävt livet för över 33 800 människor över Iran på grund av regimens passivitet har skapat , ”underjordiska boende” orsakat av fattigdom.

ronavirus utbrottet har den iranska regimen försökt skylla amerikanska sanktioner för COVID-19: s höga dödlighet och andra sociala kriser som fattigdom. Det är medan regimens finansinstitut kontrollerar miljarder dollar.

Den chockerande film som gjordes den 16 mars 2020 och publicerades 20 april 2020 på den statliga webbplatsen för Hamshahri TV. Även om frågan om under markytan för de olyckliga missbrukarna av missbruk inte är ny har utgivningen av denna film väckt mycket uppmärksamhet på sociala medier. Det har orsakat en våg av offentligt avsky.

Förekomsten av sådana platser i samband med det utbredda utbrottet av coronavirus kan vara en av de främsta orsakerna till spridningen av denna sjukdom.

Samtidigt har institutionerna under regimens högsta ledare, Ali Khamenei, ensam hundratals miljarder dollar som plundras från det iranska folket. Det finns också många rapporter om utbredd korruption och hyresökning av regimens plundrar varje dag.

I en sådan situation är sådana platsers existens inte bara hjärtskärande för någon människa som bevittnar dessa scener, utan det visar också djupet i tragedin och kedjor av kriser på grund av mullornas regeringstid.

I ett av de senaste korruptionsfallen i regimen saknades 4,8 miljarder dollar i Hassan Rouhanis regering och det avslöjades under deras infall. Detta är det nya förfalsknings- och korruptionsfallet i Rouhanis regering.