Iran: Barn auktioneras på gatorna!

En rapport om nöd och fattigdom av de iranska folket under mullornas regim:

Folk är så desperata att de sätter sina barn för auktion.

En del av denna rapport har följande lydelse:

”Det har varit ett tag att barnen säljs och det blir en populär trend på gatorna men varför människor säljer sina barn?

Tills för några år sedan, var några broschyrer installerades på gatorna rätt som ”en omedelbar försäljning av njure” eller ”försäljning av O + blodtyp” och så vidare. Många människor försöker lösa sina problem genom att sälja njuren. Icke desto mindre har den dolda sätt att reklam nu omvandlas i städerna och en del människor hålla auktioner för deras kroppsdelar på väggarna i gatorna.

”Nyfött barn försäljning” eller ”barn försäljning” är de fenomen som upprepas om och om igen i dessa dagar. Men detta fenomen är en ny.

Försäljningen av foster, Brådskande!

”Ett foster att födas i tjugo dagar kommer att säljas eftersom det inte finns en ordentlig tillstånd som skall tas om hand. Brådskande!”

Detta är det sista försöket av en gravid kvinna som har fastnat här handskrivna broschyr på en vägg i Azadi gatan i Teheran. Å andra sidan, var ett nyfött barn övergivna på gatan.

En bild växlas i sociala medier rätt som ”gröna rymdarbetare hittade en nyfödd flicka i 24-Metri Street Ahvaz .Det barn hade övergivits utan några kläder idag vid 18:00.

En annan instans är den bild som visar en nyfödd baby mitt i soporna. En av de stavar av soporna återvinningsområdet beskrev historien bittert. Han talar om foster som har hittats i soppåsar.