Three Gonabad Dervishes Detained in Alashtar

Hamzeh Malek-Shahi, Mohammad Malek-Shahi and Hamid Naderi, are the three Nematollahi-Gonabadi dervishes who were detained by the security forces in the city of Alashtar, located in the Province of Lorestan.

According to the Majzouban Nour Website, the security forces searched the home of Parviz Malek-Shahi’s(detained dervish) father at 6:30 am on Tuesday August 3rd. Then, they entered the house of Hamzeh Male-Shahi(Parviz’s brother), Mohammad Malek-Shahi(Parviz’s cousin) and Hamid Naderi. They were detained after their homes were searched.

Parviz Malek Shahi has been detained since Saturday July 31st. He has been accused of insulting the Supreme Leader and organizing dervish ceremonies.

http://www.rhairan.us/en/?p=6107

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.